"Ne znam lagati"

Foto: Facebook/Top 4 s Tjašo Kokalj
Foto: Facebook/Top 4 s Tjašo Kokalj
Zmagovalka šova Top 4 s Tjašo Kokalj, mamica dveh otrok Lejla Bratić, nam je povedala, da od sedme oddaje dalje stanovanja skorajda nisem zapuščala.
Oglej si celoten članek

Ste že začeli z delom pri T-2?
Danes (intervju smo naredili včeraj) je moj prvi delovni dan. Ravnokar sem na uvajanju, da še bolje spoznam T-2.

Kakšni so bili občutki, ko ste izvedeli, da ste zmagovalka šova?
Bila sem presenečena, saj zmage nisem pričakovala. V šov sem se prijavila „iz heca“, a se je iz te šale razvila resna stvar.

Zakaj niste pričakovali zmage?
Nisem verjela, da bodo izbrali mamico dveh otrok. Nisem več stara 20 let. Lanski šov je bil malo drugačen in namenjen predvsem mlajšim puncam. Letos pa se je prijavilo veliko poročenih žensk in mamic.

Po zmagi ste rekli, da je odpravila dvome, ki jih imate o sebi. Kako se je vaš pogleda na lastne sposobnosti spremenil z zmago?
Vtis, ki ga dajem na prvi pogled, je napačen. Mnogi najprej zmotno menijo, da sem vzvišena. Veliko let že učim aerobiko in morda imam zaradi tega takšen nastop. Globoko v sebi pa nisem tako samozavestna, kot delujem na prvi pogled. Zmagati v takšnem šovu pa samozavest zagotovo dvigne na višjo raven.

So vam žiranti po šovu povedali, zakaj so izbrali vas?
Zmagala, ker sem se v nalogah dobro odrezala. Pri zadnji nalogi sem bila edina, ki sem direktorju Miranu Bošticu prodala storitev.

Katera naloga vam je predstavljala največji izziv?
Vse naloge so bile zanimive in vsaka je bila izbrana z razlogom, da pokažemo adute, ki jih mora imeti zmagovalka. Največji izziv zame je predstavljalo fotografiranje s priznanim fotografom. Še nikoli prej nisem pozirala in bilo mi je rahlo neprijetno.

Katera od deklet je bila vaša favoritka?
Aleksandra, ki je prišla med zmagovalno četverico, je zelo inteligentna mlada mamica. Mislim, da bo prišla še zelo daleč.

Kakšno je bilo vzdušje med kandidatkami?
Niti pri eni nalogi se nismo prepirale. Delovale smo kot ekipa in lahko rečem, da neke tekmovalnosti med nami ni bilo čutiti. Morda tudi zato, ker žirija ni izpostavljala naših pomanjkljivosti ali prednosti.

Koliko časa ste morali informacijo, da ste zmagali skrivati pred družino?
Večino oddaje smo snemali v poletnih mesecih, zadnji dve pa konec septembra oziroma v začetku oktobra. Da sem zmagal, sem povedala le partnerju. Še mami nisem upala povedati, zaradi česar je bila kar malo užaljena. To skrivnost sem res težko skrivala, saj so me proti koncu vsi spraševali, kako se je izteklo. Od sedme oddaje dalje  skorajda nisem šla nikamor, saj ne znam lagati.

Poleg službe ste dobili tudi 10 tisoč evrov. Za kaj boste porabili denar?

Najprej sem jih nameravala porabiti za svojo poroko, a sem si premislila. S tem denarjem bom poravnala dolgove, kar bo ostalo, pa bo porabljeno za šolanje otrok.

Za nagrado ste prejeli tudi lepotno korekcijo pri polikliniki Kustec. Boste nagrado izkoristili?
Da, za aparat za zobe.

Vaše sanje so odpreti fitnes center. Ste te cilje postavili na stranski tir?
Sanje so eno, realnost je drugo. Sedaj sem se spustila v projekt s T-2, kjer se nameravam maksimalno izkazati in zadovoljiti pričakovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.