Nedosegljiva bolj vroča kot kadarkoli

Foto: Žurnal24 Saša Lendero v novem spotu.
Saša Lendero je posnela nov videospot za pesem Nedosegljiva, v katerem je tako vroča kot še nikoli doslej.
Oglej si celoten članek
Saša Lendero bo svoje poslušalce spet kmalu razveselila z novim videospotom. Zadnjega je posnela za najnovejšo uspešnico Nedosegljiva, ki se že vzpenja po slovenskih glasbenih lestvicah. Saša je tudi to pot s svojo ekipo izbrala precej eksotično lokacijo. Po afriškem puščavskem Maroku, kjer so pred meseci snemali videospot za pesem Levinja, so se tokrat odločili za bližjo lokacijo – Zlato jamo. Tu je skupaj z diamanti in zlatom ves dan snemala svoje najbolj vroče kadre doslej. Mnoge priče so namreč potrdile, da tako lepa Saša ni bila še nikoli.

Ker je njen režiserski guru Miha Tozon trenutno na porodniškem dopustu, je režijske vajeti v svoje roke vzel kar Sašin Miha Hercog, prvič v sklopu podjetja Lendero&Co pa so videospot snemali v tehniki HD (High Definition), kar pomeni, da bo izdelek prava paša za oči in ušesa. Sašini zvesti zasebni in poslovni spremljevalki, sestri Nina in Maja Šušnjara, sta tudi to pot poskrbeli za obleke in masko, tokrat pa prvič doslej tudi za scenografijo.

Videospot bo svojo končno podobo dobil v prihodnjih dneh.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.