Takole je Jure Košir praznoval svoj 50. rojstni dan!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jure Košir je včeraj praznoval abrahama.
Oglej si celoten članek

Naš nekdanji vrhunski alpski smučar, olimpijec, raper in podjetnik Jure Košir je včeraj dopolnil petdeseti rojstni dan, ki ga je praznoval v krogu najbližjih, velika zabava pa še prihaja, je zaupal za zurnal24.si. Glede na to, da je velik ljubitelj potovanj, si bo za abrahama verjetno privoščil tudi kakšno tovrstno pustolovščino, je še zaupal.

Foto: Instagram Jure Košir

Takole pa je včeraj praznoval v družbi svojih treh otrok, hčerk Aline in Anike, sina Jalna in partnerke Simone Škrobar. Vse najboljše!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.