Neil Patrick Harris bo očka

Foto: Žurnal24 Neil in David komaj čakata jesen. (Foto: Reuters)
Neil Patrick Harris, zvezdnik serije Kako sem spoznal tvojo mamo, je potrdil, da z dolgoletnim partnerjem Davidom Burtko konec leta pričakujeta dvojčka.
Oglej si celoten članek

"David in jaz pozno jesen pričakujeva dvojčka. Sva zelo vesela, živčna in navdušena. Upam, da javnost lahko spoštuje najino zasebnost," je Neil zapisal na svoji spletni strani, ko je oboževalcem sporočil veselo novico.

 

Neil in David sta partnerja šest let, David pa ima iz prejšnjega razmerja že dva otroka, prav tako dvojčka.

 

Zaposleni očka

37-letni zvezdnik pravi, da komaj čaka, da postane očka, pa čeprav je polno zaposlen. Poleg nastopanja v uspešni seriji Kako sem spoznal tvojo mamo namreč režira tudi broadwayski muzikal Rent, v katerem bosta zaigrali Vanessa Hudgens in Nicole Scherzinger. Sicer pa je Neil letos nominiran za tri emmyje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.