Neisha o svojem novem "prijatelju"

Foto: Daška Mohar
Foto: Daška Mohar
Lepotica po glasu in stasu se je zakopala v delo, o ljubezni pa pravi tole …
Oglej si celoten članek

Neisha je trenutno polno zaposlena s pripravami na izdajo nove pesmi  z naslovom Prihaja maj in zagotovo si vsi želimo, da s svojo glasbo končno prikliče pomlad. Kaj pa pomlad v njenem srcu, ga že kdo greje? "Ja, imam novega mačka, tako da imam sedaj dva. Drugače pa ne, nič novega, sem srečno samska in čisto zakopana v delo, še žurat grem zelo redko.  Bomo pa videli, kaj bo prinesla pomlad, srce je odprto," pravi. 

Lepotica, ki še vedno pridno skrbi za svoje slastno telo, nam je zaupala, da se trikrat tedensko pridno poti v telovadnici, ostale dni pa se rada zateče v naravo. 99 odstotkov časa je njena prehrana veganska, pregreši se le s kakšno mocarelo in parmezanom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:44 24. Marec 2018.

    ....slastno telo...naj me vrag,ce tale ancka ni lezba...za njo je vsaka lepotica ali krasotica....tale zmazek pa za posrat.Ancka,Polje se vedno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.