Neisha oddana, izbranec jo je za roko zaprosil na nenavaden način

Foto: Vita Orehek
Foto: Vita Orehek
Za Neisho in Jerneja Celestina je letošnje leto še posebej pestro.
Oglej si celoten članek

Neisha in Jernej sta skupaj že dobra štiri leta in v tem času sta, tako kot večina parov, prestala že marsikaj. A letošnje leto je zaradi vseh dogodkov, ki se odvijajo okoli njiju, še posebno zanimivo.

Letošnjega 21. aprila Neisha zagotovo ne bo pozabila, saj jo je takrat njen izbranec zaročil in to na prav poseben in nenavaden način, je poročala revija Lady. Nam pa je Neisha ob tem zaupala: "Štiri leta biti z nekom ni malo, a tudi prav nič veliko v primerjavi z večnostjo. Jernej je izbral za trenutek, ko me bo zaročil, najino četrto obletnico. Zaroke nikakor nisem pričakovala, imela sva namreč obiske, a Jernej se ja pač odločil, da bo zaroka ob točno določeni uri in se ni oziral na to, kdo bo poleg, kako je vse skupaj videti in kako se jaz počutim. Pokleknil je na koleno in mi poleg čudovitega šopka ponudil zaročni prstan, ki pa je bil prav poseben unikat. Pred časom, ko sva bila v Rimu, sem mu namreč v dar kupila perlico in mu rekla, da naj naredi z njo, kar hoče. Zdaj mi je to perlico Jernej podaril na zaročnem prstanu v prepletu z rdečim zlatom."

In kako je vse skupaj Jernej izpeljal? "Ko je Jernej po poškodbi bil v toplicah na rehabilitaciji, je spoznal zlatarko, z njo sta skovala načrt in dizajn, produkt tega je ta zaročni prstan. Malo mi je bilo sicer sumljivo, ker je vsake toliko malo izginil in nič kaj dosti povedal, kam gre."

Je Neisha zaroko pričakovala? "Ne, bila sem zmedena! Nikakor nisem tega pričakovala in se o tem tudi nisva pogovarjala. Tudi razpoložena nisem bila najbolje. Dekleta večinoma pričakujejo romantiko, morda kje ob morju na obali, s šampanjcem v roki, sončni zahod ... Jernej pa je v času, ko sva imela obiske po kar napornem in delovnem dnevu, v delovnem kombinezonu, vse skupaj izpeljal, kot si je zamislil. Njemu sta bila najpomembnejša datum in ura, da bo točno takrat, tako da ni bilo neke hude romantike! Bila pa je to iz njegove strani kar 'prefrigana' poteza.(smeh)"

Na vprašanje, kdaj bo poroka, pa Jernej pravi: "Poroka bo ob pravem času."

Neisha je trenutno polno zasedena s pripravami za predstavo Povodni mož. Predstavo je v celoti namreč glasbeno oddela, saj je avtorica glasbe in hkrati tudi izvršna glasbena producentka. Za scenarij zanjo pa je poskrbel Ambrož Kvartič.

"V teh časih, ko vse niha, je verjetno to kar pogumna poteza, a na dolgi rok se ti ne sme muditi in tega se zavedamo vsi vpleteni. Priporočam ogled, ker to bo res veliki spektakel!"

Premiera predstave Povodni mož bo v ljubljanskih Križankah 23. avgusta s ponovitvijo 24. avgusta, kasneje pa si bo predstavo možno seveda ogledati tudi drugod, sledijo namreč ponovitve v bližnji jeseni.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:06 7. Julij 2022.

    Čestitam mu za pogum, da jo bo prenašal...

  • 16:55 7. Julij 2022.

    Take novice se pa splača shraniti, ker če pride do zapeke, lahko z njo vsaj tegobe olajšaš..

  • 16:53 7. Julij 2022.

    Ma ne mi rečt - da je po tolikem času "na izvolte" le dobila modela k jo bo celo oženu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.