Nejca fant pretepal in poniževal

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Barovec Nejc se je zaupal sotekmovalki Sanji ter ji priznal, da je bil žrtev nasilja.
Oglej si celoten članek

Nejc je Sanji priznal, da je bil eno leto v nezdravi vezi, saj ga je nekdanji fant pretepal in poniževal. Povedal je, da je bil žrtev psihičnega in fizičnega nasilja. Sanji se je Nejc očitno zasmilil in, kot je povedala v spovednici, tega nikomur ne privošči, še najmanj pa njemu, ki je tako nežen in prijazen.

"Bivši fant me je velikokrat pretepal. Velikokrat me je s pestjo v trebuh, velikokrat me je brcal, me tudi zabijal z glavo ob vrata ali tla in podobne stvari,“ je povedal Nejc.

Pogovor med Nejcem in Sanjo se je začel, ko mu je Sanja povedala, da jo navdušuje s svojim nastopom in s tem, da ga ni ničesar sram reči in narediti. Dodala je, da pozna veliko poročenih moških, ki skrivajo, da so v resnici geji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:37 17. April 2015.

    V takem primeru je to zabelezeno kot nasilje nad moškim al nasilje nad zensko???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.