Nejevoljna: Prvi posnetki pevke Rihanne po rojstvu sina

Foto: Profimedia rihanna Foto: Profimedia rihanna Foto: Profimedia rihanna Foto: Profimedia rihanna Foto: Profimedia rihanna Foto: Profimedia rihanna
Prišla je podpret partnerja.
Oglej si celoten članek

Rihanna, ki je maja postala mamica, ime sinčka s partnerjem skrivata, se je prvič pokazala na javnem dogodku. Na festivalu Wireless v Londonu je prišla podpret očeta svojega otroka, glasbenika A$AP Rockyja, in bila vidno slabe volje, ko se je sprehodila mimo navdušene množice.

Medtem je vir blizu paru povedal, da zvezdnika že načrtujeta drugega otroka. "Želita si velike družine. Rihanna je uživala v nosečnosti in sprejela nosečniški trebušček." Razkril je tudi, da je Rihanna zelo skrbna oseba in da želi, čeprav ima nekaj pomoči, za sina skrbeti sama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.