Nekateri Lopezove ne smejo pogledati v oči

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jennifer Lopez ima nemogoče zahteve.
Oglej si celoten članek

Jennifer Lopez bo s sodelovanjem pri Ameriškem idolu zaslužila skoraj 13 milijonov evrov, kljub temu pa ima cel kup zahtev, s katerimi sodelavcem kravžlja živce.

Diva, ki bo v šovu ena od žirantk, med drugim zahteva sto dišečih svečk za svojo garderobo. To bo producente stalo osem tisoč dolarjev. A Lopezova ne misli le nase. V šovu je delo priskrbela tudi svojemu mlademu ljubimcu. Ta bo kandidate učil plesati, za kar bo dobil 15 tisoč dolarjev na oddajo. Pevka pa s sabo ni pripeljala le koreografa, ampak tudi svojo stilistko, ki bo producente stala deset tisoč dolarjev na oddajo.

Najbizarnejša pa je njena zahteva, da ji nihče od članov ekipe ne sme pogledati v oči. Tudi producenti je ne smejo nagovoriti. Če imajo zanjo kakšno vprašanje, se morajo obrniti na njeno asistentko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.