Nekdanja misica v boj za službo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Med tekmovalkami, ki so sodelujejo v šovu Top 4 s Tjašo Kokalj, je tudi znan obraz z modnih pist.
Oglej si celoten članek

Nekdanja miss Slovenije Tina Petelin je med dekleti, ki se borijo za mamljive nagrade v resničnostnem šovu Top 4. Ko smo jo poklicali, je bila redkobesedna. Dejala je, da cilja na zmago, saj se je zato prijavila. Konkurenca je po njenih besedah močna, ali ji bodo pretekle izkušnje z modnih pist in prepoznavnost koristili, pa težko reče.
 
V oddaji je povedala, da se za avdicijo ni posebej pripravljala, "ker sem pač takšna kot sem in se ne rabim posebej pripravljati“. Kot svoje pozitivne lastnosti je izpostavila ambicioznost, poštenost, zagnanost in iskrenost. Med negativnimi lastnostmi pa je izpostavila, da je preveč perfekcionistična in stroga. "Ampak jaz menim, da to niso slabosti.“ Na vprašanje žirantke, če potemtakem nima slabosti, je odvrnila: "V mojem svetu jih nimam. Kakor za koga.“ Tina se v vsako stvar poda stoodstotno in tako bo tudi tokrat, je napovedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.