Nekdanja novinarka POP TV razkrila, po katerem dogodku se je odločila za odpoved

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Krvava na oder.
Oglej si celoten članek

Ena naših najbolj uspešnih ustvarjalk na YouTubu in zmagovalka spletnega šova Joonglaa Star, Kaya Solo, je delila nekaj prigod, ki so se zgodile v času, ko je delala kot novinarka Pop Ina. S komercialno televizijo je sodelovala približno šest mesecev, nato pa je nepričakovano dala odpoved. Eden od razlogov za to odločitev je bil tudi dogodek z Denisom Avdićem.

Njena zgodba je dokaz, da delo novinarja ni vedno rožnato. Mnogokrat je treba na delo tudi zvečer in ponoči, kar je še bolj nadležno, če se ne počutiš dobro. Tistega dne se Kaya sploh ni počutila dobro ... Mnogo žensk trpi za močnimi menstrualnimi krči in Kaya na žalost spada v to skupino. 

"Bila sem na tabletah, ves čas mi je bilo zelo slabo in me je vse bolelo in res ni bilo fajn. Ves dan sem delala in zvečer sem morala iti še na stand up," ja razkrila na svojem kanalu. Bila je tako izmučena, da je med nastopom na balkonu zadremala. Zbudil jo je Avdić, ki je dogodek vodil, in jo poklical na oder. Kaya je morala pred celo dvorano narediti intervju.

Pot na oder je bila mučna ... "Ker je bil prvi dan menstruacije, se je menstruacija odločila, da z mano ne bo sodelovala. Vložek ni bil dovolj. Na srečo sem nosila dolg pulover, ki sem si ga lahko potegnila čez zadnjico. Mimo vseh sem morala in vsi so me lahko gledali v zadnjico. Če ne bi imel puloverja, bi vsi videli, da mi je menstruacija prišla skozi. Ne vem, kako bi to preživela," je dejala in dodala: "Prišla sem domov in se tri dni v kosu jokala. Nato sem nehala delati na POP TV."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 15:15 29. Maj 2023.

    Dečva samovšečna in razvajena, pojdi delat za tekoči trak, v hotelsko kuhinjo ali čištit prostore, da boš videla, kaj je …

  • 22:06 27. Maj 2023.

    O, bog a je treba ji to pisat. Nekaj bi pa res lahko zase zadrzala. Kaj pa je hotel sploh …

  • 17:46 27. Maj 2023.

    Ta dečva je, nesposobna in polna samasebe. Dobro je bilo poizkusiti in si ustvariti spoznanja in izkušnje. Med novinarje očitno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.