Nekdanja pevka Hajdi razkrila slavno nosečnost

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hajdi Korošec razkrila, da bosta slavna Slovenca kmalu dobila drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Na svojem Facebook profilu je pevka Hajdi Korošec razkrila, da bosta športnik in njegova žena dobila še enega otroka. "Eden najboljših rokometašev sveta Dragan Gajić in njegova žena, novinarka, Aida so nas danes obiskali v naši trgovinici. Ob klepetu in kavici sta nam sporočila, da bo kmalu njihov mali Nik postal veliki bratec. Celotna Ekipa Hajdi.si jim želi veliko cartanja in lepih trenutkov," je napisala Hajdi.

Aida in Dragan sta prvega sina Nika povila novembra 2015, pol leta po pravljični poroki, ki sta jo imela v Žički kartuziji.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:34 6. April 2017.

    kwa? Kdo je ta folk?

  • 14:48 6. April 2017.

    Le slovenska državljana, ni vsak ki ima državljanstvo Slovenec.

  • 14:35 6. April 2017.

    Slavno? SLAVNO? <br />KD, si resna? Vsak kljukec v sloveniji pa ni ravno slaven, no...Slaven --- ZNAN... je jasna razlika? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.