Nekdanja spajsica drugič mamica

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanja članica skupine Spice Girls, Geri Horner, je rodila svojega drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Geri Horner, bolj znana z dekliškim priimkom Halliwell je drugič mamica. Z možem Christianom Hornerjem, šefom ekipe F1 Red Bull Racing, sta postala starša dečka, ki sta mu dala ime Montague George Hector. To je njun prvi skupni otrok. Pevka ima desetletno hčerko Bluebell iz prejšnje zveze, Horner pa hčerko Olivio. 

Pevka je novico objavila na družbenih omrežjih. Med prvimi, ki so ji čestitali, je nekdanja članica skupine Spice Girls Emma Bunton, ki prav danes praznuje rojstni dan. 

Geri je oktobra potrdila, da je noseča. Ob božiču je svojim oboževalcem na Instagramu voščila vesele praznike in zapisala, da se pri njih najboljše darilo skriva v njenem trebuhu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.