Nekdanja voditeljica Anja Križnik Tomažin ima danes ta uspešni posel

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Pravi, da je bila televizija njena strast, njeno podjetje pa je življenjsko poslanstvo.
Oglej si celoten članek

Kar 14 let smo jo gledali na TV zaslonih, gledalcem pa se je najbolj v srca usidrala z oddajo, ki jo je ob nedeljskih popoldnevih vodila skupaj z Ladom Bizovičarjem. Vendar Anja Križnik Tomažin se je odločila za drugo pot in tako že sedemnajsto leto uspešno vodi podjetje za razvoj potencialov. Nekdanja voditeljica skrbi za osebni razvoj svojih strank, pomaga podjetjem pri razvoju timov in vodenju, pri poslovnih in javnih nastopih, organizira teambuildinge ter poslovne dogodke.

Priznava, da ima dela ogromno. "Televizije ne pogrešam, zdi se mi, kot bi bila moje prejšnje življenje. Vedno pravim, da je bila televizija moja strast, to, kar počnem sedaj, pa nadgradnja in moje življenjsko poslanstvo," pove Anja. To, kar predava, pa tudi živi. Uspešno namreč žonglira med poslovnim in zasebnim življenjem, ki je prav tako pestro, saj ima tri hčerke, dve sta še v osnovni šoli, najstarejša pa je že srednješolka, družbo pa jim delate še šesti družinski član, beli bokser in sedmi, kača. "Zelo dobro sem organizirana in tudi znotraj družine si pomagamo ter delujemo kot tim, da speljemo vse, kar je potrebno. Delam pretežno znotraj delavnika, tako da imam ob popoldnevih čas za družino in tudi zase. Sem namreč strastna golfistka, v poletnih mesecih pa rada kajtam," je za Žurnal24 še razkrila Tomažinova.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:42 23. April 2023.

    Največja stranka pa RTV slo :D

  • 20:07 23. April 2023.

    podjetje za razvoj potencialov....prodajanje megle...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.