Nekdanji član skupine Parni Valjak obsojen na tri leta zapora

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Na prejšnjem sojenju je bil obsojen na štiri leta in pol zapora, a je bila ta sodba razveljavljena.
Oglej si celoten članek

62-letnega Dražena Scholza, nekdanjega bobnarja skupine Parni Valjak, je zagrebško županijsko sodišče v ponovljenem sojenju obsodilo na enotno kazen treh let zapora, ker se je 22. septembra 2017 okoli 5.30 zakrivil prometno nesrečo, v kateri je umrl pešec Vjeran Dasović. Hrvaški portal Večernji list poroča, da so mu očitali povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti, a tudi odhod s kraja nesreče, ne da bi pomagal poškodovanemu pešcu.

Sicer je bil na prejšnjem sojenju obsojen na štiri leta in pol zapora, a je bila ta sodba, ki jo je izreklo občinsko kazensko sodišče, preklicana. Ker se je medtem spremenila tudi pristojnost, so mu tokrat sodili na okrajnem in ne na občinskem kazenskem sodišču.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.