Nekdanji soprog pevke Severine v objemu te lepotice

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Njunega razmerja sicer uradno še nista potrdila.
Oglej si celoten članek

35-letni Igor Kojić, sin pevca Dragana Kojića Kebe, naj bi bil po ločitvi leta 2021 od pevke Severine že več mesecev v zvezi z 28-letno igralko Teodoro Bjelica. Svoje zveze doslej sicer še nista javno razkrila, je pa Teodora na nekem nedavnem dogodku v Srbski prestolnici na kratko komentirala svoj odnos s Kojićem z izjavo: "Pomembno je, da človek ljubi in je zaljubljen".
Vir za Pink je povedal, da se Igor do nje vede kot pravi džentelmen in ji posveča vso svojo pozornost. Svojo pozornost ji odkrito izkazuje tudi v javnosti in tega ne skriva.
Iskrica med njima naj bi preskočila že ob prvem pogledu. Teodora in Igor sta skupaj praznovala tudi novo leto, nato pa odpotovala na Kopaonik.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.