Nekdanjo miss Velike Britanije našli mrtvo

Foto: Profimedia
Britanijo pretresla tragična novica.
Oglej si celoten članek

Nekdanjo miss Velike Britanije in resničnostno zvezdnico priljubljenega šova Love Island (Otok ljubezni op. a.) Sophie Gradon so v sredo našli mrtvo na domu njenih staršev na obrobju mesta Newcastle. 32-letna lepotica je menda že nekaj časa trpela za depresijo, le nekaj ur pred smrtjo pa je svojemu fantu na Twitter poslala ljubezensko sporočilo.

Zvezdnica je leta 2016 v omenjenem šovu zaslovela z razkritjem, da je naklonjena obema spoloma. Vzrok smrti še ni razkrit, znano je le, da ni šlo za kriminalno dejanje. Na Twitterju pa se je že oglasil njen skrušeni fant, boksar Aaron Armstrong, ki je zapisal: "Nikoli ne bom pozabil tega nasmeha. Tako močno te ljubim, punči. Ti si moj svet za vedno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:01 22. Junij 2018.

    ker prispevek..bravo ana

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.