Nekoč je bila seksi zvezdnica

Foto: FameFlynet Kim Novak Foto: FameFlynet Kim Novak Foto: FameFlynet Kim Novak Foto: FameFlynet Kim Novak Foto: FameFlynet Kim Novak
Kim Novak je ena največjih zvezd starega Hollywooda, ki je nekoč slovela tudi po svoji lepoti. A žal je njena lepota zbledela tako zelo, da o njej ni več ne duha ne sluha.
Oglej si celoten članek

Kim, ki šteje že 79 let, se je pred nekaj dnevi pojavila na dogodku TCM Classic Film Festival, kjer so počastili njeno življenjsko delo. A navzoče je bolj zanimal igralkin videz, ki ni več to, kar je bil. Več kot očitno je, da se je igralka prevečkrat prepustila plastičnim kirurgom, zaradi česar je izgubila svojo nekdanjo lepoto, s katero je omamila marsikaterega moškega.

Tukaj si oglejte, kateri zvezdniki so prav tako pretiravali s plastično kirurgijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.