Nekoč je burila moško domišljijo

Foto: FameFlynet Nicole Eggert Foto: FameFlynet Nicole Eggert Foto: FameFlynet Nicole Eggert Foto: FameFlynet Nicole Eggert Foto: youtube.com Nicole Eggert Foto: FameFlynet Nicole Eggert
Nicole Eggert, ki je zaslovela s serijo Obalna straža, se trudi izgubiti odvečne kilograme.
Oglej si celoten članek

Nicole Eggert je veljala za eno najlepših žensk na svetu, nato pa je njena popolna postava po dveh porodih postala malce obilnejša. Lepotička se z odvečnimi kilogrami še bori. Je pa v zadnjih mesecih že pošteno shujšala. K temu so verjetno pripomogle tudi priprave na potapljaški resničnostni šov Splash.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:43 1. Marec 2013.

    pa dobra pička, kaj motate!!

  • 11:03 1. Marec 2013.

    Ja res..<br />NEKOČ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.