Nekoč je lomil srca, danes pa ga le redki prepoznajo

Foto: Profimedia nick nolte Foto: Profimedia nick nolte Foto: Profimedia nick nolte Foto: Profimedia nick nolte
Oglej si celoten članek

Življenje Nicka Nolteja je bilo uspešno, a tudi polno škandalov. 78-letnik je kariero začel v gledališču, največje uspehe pa je zabeležil pred filmsko kamero. Posnel je več kot 50 filmov, trikrat je bil nominiral za oskarja, pohvali pa se lahko tudi z zlatim globusom. 

Še vedno velja za enega najboljših igralcev našega časa, nekoč pa je veljal tudi za seks simbol, od katerega pa je ostalo bolj malo. Nolte je danes neprepoznaven. 

Kot rečeno se o Nolteju ni pisalo le pozitivno. Boril se je z odvisnostmi, imel je turbulentne ljubezenske afere in težave s policijo. Leta 1965 so ga aretirali zaradi ponarejanja dokumentov. Obsojen je bil na 45 let zapora, a se je kazni na srečo izognil. Leta 2002 so mu spet nadeli lisice, ker je v vinjenem stanju sedel za volan. 

Nolte je kar štirikrat stopil pred oltar in ima dva otroka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:07 7. December 2019.

    Vsak se postara, tudi pisec tega članka. Na dolgi rok smo vsi stari (razen če umremo mladi) in mrtvi. Takih …

  • 16:05 7. December 2019.

    Gospod se je lepo, gospodsko postaral.. Drugače pa ne zavajajte s sliko, ker je direkt iz filma Angel has Fallen, …

  • 09:32 7. December 2019.

    se strinjam ja, bolš je bit pijanček k jebač....cenej skos prideš...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.