Nekoč je oženil Moniko Bellucci, danes 30 let mlajšo

Foto: EPA
Foto: EPA
Vincent Cassel se je poročil s trideset let mlajšo manekenko.
Oglej si celoten članek

Očitno mu je v tem življenju resnično padla sekira v med. Talentiran, slaven, bogat, nekoč v objemu ene najbolj seksi žensk na svetu, Monice Bellucci, je danes 51-letni francoski igralec svetovnega slovesa Vincent Cassel poročil 21-letno francosko manekenko Tino Kunakey. Na poroki ji je pel v sami brisači, kot navdušena deskarja na valovih pa sta se poročila na francoski obali.

Magazin Te slavne dojke so stare že 52 let

Vincent je za Vanity Fair povedal, da se po ločitvi in dveh otrocih ni mislil več poročiti, a je njegovo življenje sčasoma postalo prazno, ravno v pravem trenutku pa mu je na Ibizi pot prekrižala takrat 19-letna Tina, ki je izdala, da je bil trenutek, ko sta se zagledala, preprosto magičen. Obema je skupna strast do potovanj, njuni posnetki na Instagramu pa so nekaj najbolj seksi in romantičnega, kar ste kdaj videli. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:39 28. Avgust 2018.

    Nč bat- novta dolg- to je denarno medijsko pozerstvo..

  • 11:44 28. Avgust 2018.

    denar, denar, sveta in ljudi vladar...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.