Nelly Furtado prvič pri nas

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kanadska pevka Nelly Furtado bo marca prihodnje leto prvič nastopila v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

V četrtek, 14. marca 2013, bo pevka Nelly Furtado nastopila v ljubljanski Hali Tivoli. Predprodaja vstopnic se bo začela v sredo, 5. decembra, na vseh prodajnih mestih Eventima, bencinskih servisih Petrola in na spletni strani www.eventim.si. Cene vstopnic so od 35 do 45 evrov.

Nelly je zaslovela leta 2001 v svojim prvim albumom. Prejela je številne nagrade in priznanja, kar dva grammyja, 10 nagrad juno in 3 videonagrade muchmusic ter si prislužila svojo zvezdo na Canada's Walk of Fame. Njene največje uspešnice so I’m Like a Bird, Turn Off the Light, Powerless (Say What You Want), Try, Forca, Promiscuous, Maneater in Say It Right.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.