Nemci ne odobravajo Ane Ivanović

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nemški tabloid poroča, da naj bi bili Nemci nezadovoljni z dekletom Bastiana Schweinsteigerja, srbsko športnico Ano Ivanović.
Oglej si celoten članek

Eden najbolj priljubljenih nemških nogometašev Bastian Schweinsteiger zapušča Bayern, saj je podpisal pogodbo s klubom Manchester United. Trenutno je Bastian na pripravah v Združenih državah Amerike, Ana Ivanović pa ga čaka v Evropi. Nemški tabloid Bild poroča, da nogometni navijači niso navdušeni nad Bastianovim trenutnim dekletom, saj naj bi ta slabo vplivala nanj. 

Bild je celo primerjal Ano z nogometaševim nekdanjim dekletom Saro Brander. "Pred letom dni je v Riu de Janeiru bil Bastian glavni heroj, ki je finalno tekmo preživel tudi s poškodbami na obrazu. S tribune mu je zaljubljeno mahala Sara Brander. Točno eno leto po tem se je v njegovem življenju vse spremenilo,“ piše nemški tabloid.

Nemci so zelo razočarani, da zapušča Bayern in so večji del krivde zvrnili na Srbkinjo. "Ali bo Bastian z Ano prestopil v neznani svet Manchestra? Ali je Bastiana ljubezen do Bayerna minila?“ pišejo v Bildu. Članek pa se konča z besedami: "Nova ljubezen, nov klub, novo življenje.“

Prekletstvo svetovnega prvenstva v Braziliji

Po končanem svetovnem prvenstvu v Braziliji lansko leto, je kar nekaj nemških nogometašev končalo romance s svojimi dolgoletnimi dekleti. Poleg Bastiana so zvezo z dekleti zaključili Mesut Özil, Manuel Neuer in Sami Khedira.

Nekateri govorijo o prekletstvu zmage nemške reprezentance. Za enkrat so se z dekleti razšli štirje nogometaši, bomo videli, kaj se bo zgodilo v prihodnje. V reprezentanci je še vseeno kar nekaj nogometašev, ki so verjetno še vedno zaljubljeni v svoja dolgoletna dekleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:59 15. Julij 2015.

    Vse kar pride iz balkana je Scheise !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.