Nemci pravijo, da se Melania od te "sive miške“ lahko veliko nauči

Foto: Profimedia
Konkurenca iz lastnih vrst?
Oglej si celoten članek

Nemška revija Bunte piše, da kritike ne letijo le na ameriškega predsednika Trumpa, ampak tudi na njegovo soprogo, ki naj bi večino časa delovala hladno in togo, kar tudi njen brezhiben videz in drage obleke ne morejo skriti.

Veliko bolj simpatična jim je žena Karen Pence, žena ameriškega podpredsednika. Kot primer so navedli njun obisk Argentine (video). Karen po stajlingu ni prav nič izstopala, je pa Melanio zasenčila s svojim prijaznim nasmeškom, veselim pozdravom množici in odnosom do moža, s katerim sta se držala za roke.

Spomnimo. Melania je Donaldovo roko že večkrat zavrnila. Za to gesto so jo mnogi kritizirali, mnogi pa so ji za pogum čestitali.
Imajo pri Bunte prav?

Mike in Karen Pence:

Prihod predsednika in prve dame:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.