Nemci se zafrkavajo iz Varoufakisa

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Še preden so se Grki z odločnim „ne“ uprli evropski trojki, je skupina nemški komikov posnela pesem, v kateri se šalijo iz Janisa Varoufakisa.
Oglej si celoten članek

Video "V for Varoufakis“ o sedaj že bivšem grškem finančnem ministru je delo Neo Magazine Royale.

V pesmi se sicer pošalijo tudi na račun Nemcev. "Mi smo Nemci. /.../ Znani smo po svojem prelepem melodičnem jeziku, ki se ga lahko brez težav naučite, ter po svojem smislu za humor.“ Nato pa so se lotili Varoufakisa. “Iz daljave je prišel moški. Norec, ki išče maščevanje proti našemu miroljubnemu narodu. Z dvignjenim ovratnikom na črnem motorju je odgovoren za "hell" (pekel, op. avt.) v besedi "hellenic" (grško, op. avt.). Je izgubljeni sin Zevsa s srcem iz kamna. Izgleda kot ogenj, njegovo telo kriči po seksu. Naš minister za finance pa nima niti nog. Njegova usnjena jakna je narejena iz kožuha mladičkov nemških ovčarjev (prehranjuje pa se z dojenčki). /.../ Ne moremo se mu upreti, saj je popoln. Vsakič, ko se zasmeji, umre angel. Oh! Te svilene srajce! Oh! Te oči brez milosti! / …/ Pol bog, pol suvlaki.“

Video lahko vidite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.