Nemčija v šoku: Nepričakovano se je poslovil priljubljeni zvezdnik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dočakal je le 45 let.
Oglej si celoten članek

V 46. letu starosti je včeraj umrl nemški zabavljač, igralec in pevec Willi Herren, ki je več let igral v legendarni nadaljevanki "Lindenstraße", nato se je posvetil petju in postal ena od zvezd na 'Ballermannu' na Majorki. V zadnjih letih je nastopil tudi v različnih resničnostnih šovih.

Willi je zamudil sestanek in ker ga njegovi predstavniki niso mogli priklicati, so obvestili reševalce. V njegovo stanovanje so vdrli gasilci in zvezdnika našli na tleh. 45-letniku ni bilo več pomoči.

Herren je imel težave z odvisnostjo od drog, zdravil in alkohola. Govori se, da je bil zanj usoden prevelik odmerek, kar policija ni niti potrdila niti zanikala. Preiskava še poteka.

Herren se je pred kratkim ločil, a svojega optimizma ni izgubil. Zamotil se je s svojim novim projektom, ki ga je pred nekaj dnevi predstavil  – odprl je premično slaščičarno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:56 14. Junij 2021.

    Predvsem so (od vseh drog) najbolj smrtonosne cigarete, 99,9% je tale kadil, (nikakor pa ne alkohol in prepovedane droge) nekaj, …

  • 14:47 21. April 2021.

    Žalostno in resnično. Kar je on delal je smrtonosna kombinacija s pomočjo alkohola. Srce mi zdržalo več.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.