Nemogoči George Clooney: Okoli njega hodijo kot po jajcih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralec je menda zadnje čase zelo tečen.
Oglej si celoten članek

Celo med prazniki naj bi bil hollywoodski zvezdnik George Clooney v velikem stresu zaradi svojega novega filma "Good Morning, Midnight", ki ga bo produciral, režiral, v njem pa bo tudi igral.

"Stres mu povzroča sestavljanje igralske ekipe za svoj naslednji veliki projekt, pri katerem bo sodeloval kot producent, režiser in igralec. Je sredi napetih pogajanj s predstavniki igralcev, med katerimi pa se mora držati proračuna,“ je povedal vir.

Če gre verjeti informacijam Radaronline, Clooney, ki bo v omenjenem Netflixovem filmu igral samotarskega znanstvenika na Antarktiki, službo nosi tudi domov k ženi Amal in dvojčkoma, ki jim njegova slaba volja menda ni ostala prikrita. "Tečen je in postalo bo še huje, ko se bo začelo snemanje,“ je povedal vir in dodal: "Okoli njega hodijo kot po jajcih, trpijo, ker ves čas menjava razpoloženje, poleg tega pa se morajo smejati njegovim neduhovitim šalam o očetovstvu.“
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:32 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:52 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:15 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.