Nemško voditeljico si le dobro oglejte, tudi njen mož si ni mogel pomagati ...

Foto: Profimedia wayne carpendale Foto: Profimedia wayne carpendale Foto: Profimedia wayne carpendale Foto: Profimedia wayne carpendale Foto: Profimedia wayne carpendale
Takšne bluze si ne bi upala nadeti vsaka …
Oglej si celoten članek

Na podelitvi nemških nagrad GQ Men of the Year Award 2019 v Berlinu je vsem moškim pozornost ukradla televizijska voditeljica Annemarie Carpendale, žena voditelja Wayna Carpendala, sina v Nemčiji nekdaj zelo priljubljenega pevca Howarda Carpendala.

Annemarie si je namreč nadela prosojno bluzo, pod katero ni nosila nedrčka. Celo Wayne se pred fotografi ni mogel zadržati in si je svojo lepo ženo dobro ogledal.

Nagrade za najbolj vročo opravo večera Anemarie ni dobila, je pa s prireditve, na kateri so bili v ospredju moški, s kipcem v roki odšla Sharon Stone. Razglasili so jo za žensko leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:37 14. November 2019.

    Kaj vse človek naredi za malce pozornosti? Čisti ekshibicionizem, narcisoidnost..... Skratka, bolno do amena

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.