Pri komaj 48 letih umrl slaven igralec

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Našli so ga v avtomobilu.
Oglej si celoten članek

Umrl je igralec Lee Sun-kyun. Našli so ga v njegovem avtomobilu v Seulu, star je bil 48 let. Policija je v izjavi za južnokorejske medije povedala, da je Leejev menedžer najprej prijavil izginotje igralca, nato pa so ga v sredo zjutraj našli mrtvega v njegovem avtomobilu. Kmalu po njegovem izginotju je družina našla še listek, ki je bil videti kot poslovilno pismo. Leeja so pred tem preiskovali zaradi obtožb o uživanju marihuane in drugih mamil. Trdil je, da je nedolžen. Obtožen je bil v okviru velike operacije v boju proti mamilom v Južni Koreji, v katero so bili vključeni številni zvezdniki.

Znan je bil po vlogi v filmu Parazit, ki je leta 2020 prejel štiri oskarje, tudi za najboljšim film. Na podelitvi nagrad Ceha filmskih igralcev je osvojil tudi nagrado za najboljšo igralsko zasedbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.