Nenadna smrt tekmovalca Survivorja

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nekdanji tekmovalec resničnostnega šova Survivor: Gabon je umrl na silvestrovo.
Oglej si celoten članek

Dan Kay je bil star 40 let. Vzrok smrti ni znan. Novico o njegovi smrti je prek twitterja delil dolgoletni voditelj Survivorja Jeff Probst. 

Kay je nastopil v šovu Survivor: Gabon, ki so ga snemali leta 2008. Kot so zapisali v osmrtnici, se je za sodelovanje v šovu odločil, ker si je želel novih izivov in ker je bil po naravi pustolovec. V prostem času je rad tekel, smučal, poslušal glasbo, nedavno pa je pretekel tudi prvi polmaraton. 

Za seboj je zapustil dva majhna otroka, dekle, mamo in sestro. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:44 4. Januar 2017.

    Nikoli

  • 11:35 4. Januar 2017.

    Kaj to je bilo na Pop-u?

  • 10:35 4. Januar 2017.

    Spet senzacionalistično zavajanje z naslovom. Človek bi pomislil, da gre za našega tekmovalca.... Samo da se klika, a?<br /><br />Prosim, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.