Nenasitna potrebnica Lea

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Z mano ni nikoli lahko," je rekla Lea in se naslonila na komolec.
Oglej si celoten članek

Prikupna rdečelaska je bila tudi navsezgodaj videti do konca simpatična. Kratko pristriženi lasje so ji neukrotljivo in nagajivo štrleli na vse strani, modre oči pa le še polepšale njen ljubek obraz. Znala je pogledati nekoliko žalostno, da se ti je kar zasmilila in takrat je vedno dobila kar je hotela.  Rožnate, srčaste ustnice so bile videti mamljivo. Kot bi ves čas pričakovale poljub.  Kljub ekstremno naporni noči je premogel dovolj moči, da se je v postelji dvignil na komolce in jo poljubil. Le za hip je bila potešena, potem pa si je znova nadela blago žalosten izraz. Še enkrat jo je poljubil potem pa padel nazaj na hrbet.

"Ljubica, posesala si zadnji atom energije iz mojega telesa." Lea se je nasmehnila tej iskreni izjavi: "Dobesedno!" Potem je izginila pod odejo in sesuti ljubimec je lahko le nemočno opazoval valovanje, ki se je ustavilo šele pri njegovem pasu. Za hip se je vse skupaj umirilo, potem pa je začutil, kako se mu rob spodnjic odmika od telesa in kako njeni mrzli prsti grabijo za njegovega korenjaka. Še pred kratkim bi bil česa takega vesel. Ne le vesel, neizmerno bi si želel, da ga v roke dobi tako zelo nenasitna potrebnica, kot je bila Lea. Zdaj pa je bil izčrpan, zaspan in bolela ga je prav vsaka mišica v telesu. "Lea ljubica …," jo je skušal ustaviti.

Tik nad hladnimi prsti se je preko mlahavega uda razlila vročina. To je bila vročina njenih ust in jezika, ki se je pričel počasi plaziti po njem. Nekoč bi imel trdega že, ko bi samo pomislil na tako seksi žensko v svoji postelji, zdaj pa se hudič ni hotel več postaviti pokonci. Bil je kot paraliziran in na to, kljub brezvoljnosti, ni bil pretirano ponosen.

Lea se je kar nekaj časa trudila okoli zaspanega korenjaka, potem pa vendarle obupala in prilezla izpod odeje. Na obrazu ni imela simpatičnega-žalostnega izraza. Bila je jezna in razočarana.
Srčaste ustnice so se razpotegnile v ravno ozko črto, oči so se obrnile proč in nenadoma je skočila iz postelje, nataknila copate in odvihrala iz spalnice. Prijel se je za glavo, potem pa se sam pri sebi nasmehnil. Smešno se mu je zdelo, da je bila povsem gola in je obula copate.
Čez čas, ko je prišel k sebi, je vstal še sam. Lea je bila pod prho in verjetno spirala s sebe globoko razočaranje. Zdaj se je počutil bolje zato je vstopil v kopalnico. Nikoli se ni zaklepala zato je že večkrat spoznal, da se je prav lepo ljubiti tudi v stoje. Ni bila videti presrečna, ko jo je objel od zadaj, vzel v roke namiljeno gobo in ji pričel drgniti telo. Sčasoma je le popustila in se mu prepustila.

"Jezna sem nate!" je rekla in dlani naslonila na steno. "Name?! Pa saj ne misliš vendar, da mi tič vstane samo, ko si to želim jaz? Včasih pač noče. Včeraj si ga obdelala za tri dni," se je nasmehnil. "Tri dni?! Zdaj sva tri dni samo prijatelja ali kaj?" se je razhudila. Izpustil je gobico iz rok, se ji povsem približal in še sam stopil pod curek mlačne vode. Z rokama ji je od zadaj objel telo, ji božal prsi in se z mednožjem naslonil ob njeni čvrsti ritnici. "Tri dni pa že ne," je dejal in ji korenjaka nastavil med ritnici. "Opa! A zdaj je pa lahko vstal? Zaspane!"

Z roko si je segla med noge in potegnila njegovega korenjaka med stegna. Z blagim stokom je pokrčila kolena, da bi ga še bolj čutila na svoji lačni muci. Pričela se je drgniti obenj, on ji je božal polni dojki, potem pa se je še nekoliko bolj sklonila naprej. S prsti je popravila položaj trdega vojaka pripravljenega na strel, potem pa zadnjico previdno potisnila nazaj. V trenutku ga je imela v sebi in zdaj je še lepše zaječala. On je lahko stal povsem pri miru in z navdušenjem opazoval kako se čudovita in energična rdečelaska zapeljivo nabija nanj. Kasneje ji bo spekel jajčka na oko …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.