Nenavaden oblak: Vidite, kar vidijo številni?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pojavil se je ravno v času predvolilne kampanje ...
Oglej si celoten članek

Ljudje trdijo, da so na nebu videli obraz nekdanjega predsednika Donalda Trumpa. Je to morda prihajajoča kampanja, se šalijo.
Zgornja slika prikazujejo obraz v oblakih, razcepljen z zlato sončno svetlobo, pri čemer ljudje trdijo, da vidijo značilne poteze nekdanjega predsednika. Fotografijo je na Facebooku objavil uporabnik Tom Hughes in zapisal: "Se je Donald prikazal v oblakih nad mojo glavo?"

Foto: Profimedia Donald Trump

Donald Trump si prizadeva za ponovno osvojitev Bele hiše. Pred dnevi si je zagotovil zadostno število delegatov za nominacijo. Uradno bodo republikanci svojega predsedniškega kandidata na zborovanjih potrdili poleti, vendar pa je že sedaj jasno, da se bo ponovila tekma izpred štirih let, ko sta se za položaj predsednika potegovala Trump in trenutni predsednik Biden.

Foto: Profimedia Donald Trump

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:39 12. Maj 2024.

    Ja, ti oblaki so preroški....temni so..

  • 00:08 12. Maj 2024.

    V temu oblaku lahko vidiš katerega koli majmuna želiš!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.