Neodkrite lepote na pragu Slovenije

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bližina zamejskih turističnih ciljev in ponudba omogočata oddih in aktivnosti vse leto.
Oglej si celoten članek

Zamejstvo

"Tu smo doma," pravijo zamejski Slovenci, ki poskušajo lepote neokrnjene narave avstrijske Koroške, morja, zgodovine in pristnosti Furlanije - Julijske Krajine približati Slovencem v matični deželi. "Poleg naravnih lepot turistične destinacije zamejskih Slovencev ponujajo raznoliko kuhinjo v domačih gostilnah, na turističnih kmetijah ali kulinaričnih festivalih," pravijo na Slovenski gospodarski zvezi v Celovcu in vabijo na spletno stran Tusmodoma.eu.

Pester konec tedna

V Gorici bo konec tedna tradicionalna prireditev Gusti di frontiera (Okusi ob meji), na Videmskem sejmišču pa bo sejem notranje opreme in opremljanja doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.