Neopazni tekmovalci: Ste jih sploh opazili?

Foto: Planet TV Matic Jošt Foto: POP TV Teja Pangerc Foto: POP TV Maja Pirc
Ali se vam kdaj zgodi, da se med spremljanjem šova vprašate, kdo je tisto dekle v ozadju ali kdo je ta fant, ki je ravnokar dal izjavo?
Oglej si celoten članek

V resničnostnih šovih se vedno dogaja, da so nekateri tekmovalci bolj v ospredju, drugi manj. Največkrat je za to kriv njihov karakter, saj so nekateri bolj mirni in se ne spuščajo v določene prepire, ki so v takšnih šovih najbolj "priljubljeni". Večina ljudi te šove gleda ravno zaradi takšnih ali drugačnih incidentov. Pa ste v letošnji Kmetiji: Nov začetek ali v Survivorju sploh opazili tekmovalce v galeriji? Nekateri so po skoraj dveh mesecih šova še vedno ostali bolj ali manj nevidni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.