Neprecenljivo: Kraljica ob tej besedi zavila z očmi

Foto: Profimedia kraljica elizabeta Foto: Profimedia kraljica elizabeta
Izraz na njenem obrazu morate videti.
Oglej si celoten članek

21. aprila je britanska kraljica Elizabeta II. praznovala 92. rojstni dan. Njej v čast so priredili koncert, na katerem sta med drugim nastopila tudi Tom Jones in Kyle Minogue.

Po prijetnem večeru ob dobri glasbi je kraljica v družbi sina Charlesa prišla na oder, kjer ji je prvorojenec še enkrat čestital. "Vaše visočanstvo, mami, imam občutek, da leta 1948, ko ti je bilo 22 let, tega, da bo za tvoj 92. rojstni dan tvoj sin že v sedemdesetih, nisi pričakovala," je povedal Charles in občinstvo pozval, naj kraljičin praznik pozdravijo s tremi vzkliki. Kraljica, ki je ob besedi »mami« zavila z očmi, se je občinstvu za čestitko zahvalila.

Svoj rojstni dan bo sicer proslavila še enkrat, in sicer drugo soboto v juniju. 

Na koncertu so sicer nastopili tudi Craig David, Anne-Marie, Shawn Mendes, Ladysmith Black Mambazo, Sting in Shaggy.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:18 23. April 2018.

    Ko bi vedeli, kaj je zavijanje z ocmi, bi bilo tudi dobro.

  • 20:13 23. April 2018.

    Da me tepete kot psa, js ne vidim na njenem obrazu nic nenavadnega, je pac dvignila glavo in pogled. Drugace …

  • 13:49 23. April 2018.

    Od sreče ne bom en mesec spal, kaj takega, ne morem VERJETI 😀

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.