Neprepoznavna Charlene

Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 monako Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 scorpions Foto: Žurnal24 Albert Charlene Foto: Žurnal24 monako Foto: EPA monako
Princesa Charlene je bila na tradicionalnem Plesu vrtnic, ki ga vsako leto priredijo v dobrodelne namene, neprepoznavna. Svetlolaska je bila namreč videti srečna, kar se ne zgodi pogosto.
Oglej si celoten članek

Povabljenci Plesa vrtnic, ki ga vsako leto priredijo v Monaku, so se tokrat prav pošteno načudili. Prvo presenečenje jih je čakalo že ob prihodu. Takoj je bilo namreč opazno, da razen kneza Alberta in princese Charlene na plesu ne bo nikogar drugega iz dinastije Grimaldi. Takoj za Albertom in njegovo soprogo sta na dogodek namreč prikorakala Charlenin brat Gareth in njegovo dekle.

Drugo presenečenje pa je bila Charlene, ki je bila presenetljivo dobre volje, kar ji ni v navadi. Z Albertom sta bila velik del večera na plesišču, kjer sta si izmenjavala nežnosti tudi po tem, ko so izginili fotografi. Upajmo, da to ni bila le muha enovečernica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.