Neprepoznavna Kelly Osbourne izgubila 40 kg

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Neverjetno, kaj je zvezdnica naredila iz sebe …
Oglej si celoten članek

Angleška zvezdnica Kelly Osbourne, sicer hči legendarnega Ozzyja Osbourna, je nekoč trdila, da ne bo dočakala 35 let. Vendar se je nato vzela v roke, obiskovala kliniko za odvajanje od drog in alkohola, se začela zdravo prehranjevati, telovaditi in danes je popolnoma druga oseba.

Izgubila je kar neverjetnih 38 kilogramov in se dobesedno prepolovila. Preobrazba pa je trajala skoraj desetletje. Kelly je največji premik naredila leta 2012, ko se je odločila postati veganka. Sicer pa pevka, igralka in televizijska voditeljica, ki je bila nekoč del priljubljene modne oddaje Fashion Police, ni edina zvezdnica, ki ji je uspela ogromna telesna preobrazba. Tudi britanski pevki Adele je uspelo od lanskega leta izgubiti kar vrtoglavih 44 kilogramov. 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.