Neprepoznavna! Uganete, kdo je zvezdnica na fotografiji?

Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga
Pevka je prava kameleonka ...
Oglej si celoten članek

Lady Gaga je s svojimi odrskimi uniformami prava kamelonka, presenetila pa je tudi z nedavnim videzom, ki ga objavila na Instagramu, saj je skoraj neprepoznavna. Marsikdo pa zvezdnice ne bi prepoznal tudi v vsakdanjih oblačilih in brez ličil. Lady Gaga je v zasebnem življenju namreč povsem nevpadljivo dekle, ki je daleč od glamurja, ki ji je blizu na rdečih preprogah. Nekaj njenih fotografij, na katerih prisega na naravni videz, si poglejte v galeriji. Bi jo na ulici prepoznali?

Sicer pa je bila zvezdnica v zadnjih mesecih pod drobnogledom zaradi domnevne zveze z Bradleyem Cooperjem, ki se je po štirih letih zveze razšel z manekenko Irino Shayk. Neuradno naj bi bil razlog igralčeva naklonjenost do pevke Lady Gaga, ki je lansko leto zaigrala v njegovem z oskarjem nagrajenem filmu Zvezda je rojena. Novica je Irinine oboževalce tako prizadela, da so Lady Gaga celo javno grozili. A  menda pevka ni kriva za njun razhod, čeprav se je vmes že pisalo, da se je menda celo vselila v Bradleyjevo newyorško stanovanje, pač pa je igralec oko vrgel na drugo zvezdnico. Po pisanju tujih medijev naj bi šlo za 47-letno Jennifer Garner, bivšo soprogo Bena Afflecka. Kaj je res in kaj ne bo pokazal čas, tako kot vedno. 

Foto: Profimedia lady gaga, bradley cooper, irina shayk

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.