Nepričakovan razplet ljubezenske zgodbe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Najlepši kriminalec na svetu poskrbel za presenečenje.
Oglej si celoten članek

34-letni Jeremy Meeks, ki je zaradi posedovanja orožja in kraje dve leti presedel za rešetkami, nato pa zaslovel kot fotomodel, z bogato naslednico britanskega tekstilnega imperija Top Shop, 27-letno Chloe Green, pričakuje otroka. "Nikoli nisem bil srečnejši kot s Chloe in tudi, če ne bi imela dolarja v žepu, bi se vsakič znova zaljubil vanjo," je o svoji ljubezni povedal najbolj seksi kriminalec na svetu. 

S Chloe sta se spoznala lansko leto na festivalu v Cannesu, ko je bil Meeks še vedno v postopku ločitve, po tem, ko je razhod zaradi prevare zahtevala njegova bivša žena Melissa. Nekdanja zakonca imata osemletnega sina, nad katerim sta se po sodnih bitkah dogovorila za skupno skrbništvo. Melissa je od Meeksa zahtevala tudi celo bogastvo, on pa se je branil, da njegovega denarja ne zapravlja za otroke, temveč za neumnosti, kot je pomlajevanje vagine. Melissa ima iz prejšnjega zakona še dva otroka, ki imata nekdanjega kriminalca rada kot lastnega očeta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.