Nepričakovan simptom, ki je razkril, da ima zvezdnica raka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Manekenka Angie Everhart je imela raka na ščitnici.
Oglej si celoten članek

Angie Everhart je bila vedno zelo aktivna. Med njenimi hobiji so jezdenje, potapljanje in sodelovanje pri ekstremnih športih. Vajena je bila, da je bilo njeno telo polno modric in da so jo včasih bolele mišice. Ko pa se leta 2013 ni mogla otresti bolečin v rami, je odšla k zdravniku. Pregled z magnetno resonanco je razkril, da je z njeno ramo vse v redu, v grlu pa so odkrili "črno piko“.

Ugotovili so, da ima raka na ščitnici. "Ko ti povedo, da imaš raka, spoznaš, da si umrljiv,“ je povedala 47-letna lepotica, ki se je v tistem času najbolj bala tega, da bi njej sin ostal brez mame. Angie je morala na operacijo in kmalu zatem so zdravniki razglasili, da je bolezen premagala. "Sedaj življenje cenim bolj kot prej. Sem bolj srečna oseba, saj se zavedam, da je življenje dragoceno. Pred boleznijo sem se dolgočasila. Težko me je bilo za kakšno stvar navdušiti. To se je sedaj spremenilo,“ je še izjavila v pogovorni oddaji z Oprah Winfrey.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.