Nepridiprav se je izdajal za Zorana Jankovića

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na Facebooku se je pojavilo zanimivo opozorilo.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook Zoran Janković Na uradnem profilu ljubljanskega župana Zorana Jankovića so objavili status, kjer opozarjajo na lažni profil, ki se izdaja za župana slovenske prestolnice. Pristojni, ki urejajo uradni profil, so sledilce in občane Ljubljane prosili, da lažni profil ignorirajo.

Kot so nam povedali na Mestni občini Ljubljana, je kar nekaj lažnih profilov, ki se izdajajo za Jankovića. Pravijo, da profila, na katerega so opozarjali sledilce, ni več. "O tem so nas obvestili uporabniki uradne Facebookove strani 'Zoran Janković', ki so od 'lažnega Zorana Jankovića' prejeli prošnjo za prijateljstvo," so za Žurnal24 povedali na MOL in dodali: "Administrator lažnega profila Zoran Janković je komuniciral z uporabniki, ne neposredno z nami."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:37 26. Maj 2017.

    verjetno je sam kake "posle" sklepal, pa se potem zavzel, da se pogovori shranjujejo...

  • 07:31 26. Maj 2017.

    Nepridiprav se je izdajal za Zorana Jankovića. Ja in ? :-))))))))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.