Nerealne zaobljube

Foto: Žurnal24 Pri zaobljubah ne pozabimo, kdo smo. (Foto: Shutterstock)
Ob koncu leta vsi radi delamo načrte in si postavljamo zaobljube za drugo leto. Kljub temu, da globoko v sebi vemo, da vsega ne bomo dosegli.
Oglej si celoten članek

Z zaobljubami je križ. V večini si postavimo na prvi pogled lahko dosegljive, a ob koncu leta vseeno ugotovimo, da nismo storile vsega. Kar pripelje do razočaranja nad samim seboj. In postavljanja novih za prihodnje leto. "Kar mi ni uspelo letos, mi bo pa zagotovo v novem letu." Ja, kot da v celem letu ni bilo dovolj časa.

Zato se ob spominjanju izteklega leta raje, kot kaj vam ni uspelo storiti ali doživeti, spomnite koliko novih ljudi ste spoznale, koliko nepozabnih fotografij ste posnele, koliko razstav, filmov in predstav ste si ogledale, katere knjige ste prebrale, koliko dišečih kav ste spile v družbi najboljših prijateljic. Ob obujanju takšnih spominov bo občutek, da je leto prehitro švignilo mimo vas in niste imele časa za najnovejšo dieto, pri kateri se kilogrami kar topijo, hitro minil.

Torej si za prihajajoče leto raje ne dajte zaobljube, da se boste vpisale v fitnes, če tam še nikoli v življenju niste bile. Niti si ne obljubite, da boste delo v službi ali študijsko gradivo obdelovale sproti, če ste kampanjski tip človeka. Prav tako se ne trudite zapustiti ljubimca, ki vam ne vrača ljubezni, če vam je v njegovi družbi še vedno prijetno. Na Silvestrovo se ne obremenjujte s tem, kaj je bilo in kaj bo, raje uživajte v šampanjcu in ognjemetu. Za probleme je čas še v januarju.

Nov dan in novo leto še ne prineseta novega človeka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.