Nervozo zamenjala zabava

Foto: Mediaspeed/Katja Kodba
Foto: Mediaspeed/Katja Kodba
Renata Peterka pravi, da je vzdušje pod planiško velikanko danes veliko bolj sproščeno.
Oglej si celoten članek

Brez družine Peterka ne mine nobena tekma svetovnega pokala v Planici, a Renata Peterka pravi, da je zdaj, ko Primož ne tekmuje več, vse veliko bolj sproščeno: "Velika razlika je. Takrat si živčen in nervozen, skrbi te, kako bo, zdaj pa je bolj sproščeno, saj le gledamo in uživamo v skokih. Oboje je dobro. Danes je to bolj zabava, takrat je pa sploh bila, če je Primož zmagal. Čisto iskreno, včasih mi je bilo veliko bolj všeč, morda zato, ker je stopničke osvajal Primož."

Z ženo pa se strinja tudi nekdanji skakaški as Primož Peterka, ki je zagotovo eden največjih navijačev domačih skakalcev: "Vsekakor je drugače, saj ni nič več odvisno od mene. Ampak 'kocine' mi gredo pa še vedno pokonci. Tako vzdušje, kot je tukaj, ga ni, še posebno za Slovence."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.