Nespodobna povabila: To si je oboževalec zaželel od Benčkove

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Katarina Benček večjih težav z oboževalci nima, a nekatere vseeno ne odžene dejstvo, da je srečno zaljubljena …
Oglej si celoten članek

Spletna vplivnica, podjetnica in pisateljica Katarina Benček je ena izmed bolj simpatičnih znanih Slovenk, zato nič čudnega, da so oko nanjo vrgli tudi številni moški oboževalci. Kljub temu da je že slabo leto srečna v objemu svojega Marka Pavloviča, se nekateri ne dajo in jo na pijače vabijo kar preko Instagrama, čeprav je iz njenih objavljenih fotografij več kot očitno, da ima fanta. Spet drugi pa se osvajanja lotijo bolj prikrito in Katarino na pijače vabijo pod pretvezo poslovnega sodelovanja.

"Bilo je že vsega, vsake toliko se najde kakšen čudak. Nekdo si je nekoč zaželel, da bi mu poslala svoje nogavice. A danes ni več tako hudo, se mi zdi, da so bili nekoč preko Facebooka bolj vsiljivi, čeprav kakšnih golih fotografij nikoli nisem dobivala. Me pa čudi, da jih ne odžene dejstvo, da imam partnerja. Nekateri me na kakšno pijačo želijo dobiti bolj vljudno, pod pretvezo skupnega posla," pravi Katarina in dodaja, da se Marko z njenimi oboževalci prav nič ne obremenjuje: "S tem se dobro nosi. Ne motijo ga, pomembna mu je le moja reakcija."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.