Nespodobno povabilo za Sanjo

Foto: Žurnal24 Sanja Grohar
Odkar se je Sanja Grohar podala v glasbene vode, sprejema veliko ponudb za nastope, pa tudi kakšno nespodobno povabilo ji ne uide.
Oglej si celoten članek

Čeprav ji marsikdo očita, da je le še ena pojoča misica, temnolasa Sanja Grohar dobiva veliko ponudb za nastope, v zadnjem času pa jo je presenetila predvsem ena ponudba. Lepotička je namreč prejela povabilo premožnega Španca, ki ji je ponudil kar 20 tisoč evrov za zasebni nastop na njegovi jahti.

Punca je gospoda spoznala lani na neki zabavi, ko je počitnice preživljala v Monte Carlu. Takrat jo je Španec ogovoril, zdaj pa ji je poslal elektronsko sporočilo, v katerem ji za nastop ponuja veliko denarja. Sanja seveda ni nasedla sicer mikavni ponudbi in je kaj hitro ugotovila, da možakar ni imel le želje po glasbenih užitkih, zato je ponudbo gladko zavrnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.