Nesramno pokvarjene igrice

Foto: Žurnal24 erotika strast zgodbica
Spet sem dokazala, da sem najboljša v svoji igri. Tipa tako zmešam, da mu ves dan stoji, govorim mu, da sem ob njem vsa pohotna, zvečer pa ležem v njegovo posteljo in se pretvarjam, da me ne zanima.
Oglej si celoten članek

Med nogami me ščemi in žubori pravcati potoček, on se stiska k meni, jaz pa odmikam svoji ritnici in hrbet proč od njega. Dobro čutim, kako ga srbijo roke, da bi jih položil na moje golo telo, saj vedno spim popolnoma gola, kar je le še dodatna oteževalna okoliščina zanj.

Meša se mu, in to končno tudi prizna. Še vedno sem čvrsta v svojih stališčih in se ne dam, pa čeprav bi najraje skočila na njegovega tiča, ki tisti hip verjetno že nekaj časa stoji. Nalašč se premaknem tako, da z ritnico trčim v njegovega korenjaka, in zobje se mi zarijejo v spodnjo ustnico, ko ugotovim kako zelo velikega in trdega ima.

Le nekaj centimetrov stran od mene je, pa se še vedno držim zase. V glavi imam samo še sliko njegovega tiča in poze, ki bi jih izvajala z njim, on pa misli, da mi ni do njega. Želim si, da bi storil prvo potezo, a na žalost je preveč plašen za kaj takega. Še nekoliko se mi približa, da že čutim toploto njegovega telesa povsem blizu sebe, nato pa ga presenetim in z roko sežem daleč nazaj med njegove noge. Ko se oprimem njegovega junaka, zavzdihne in se še bolj potisne naprej z njim ter svojo roko položi preko mene.

Takoj me prime za dojko in jo začne pohotno gnesti, jaz pa gnetem njegovega lepotca, ki je že zdavnaj dosegel skrajno mero. Zdi se mi lep, pa čeprav ga še ne vidim. Še vedno mu kažem hrbet in tako tudi ostane.

Napnem zadnjico, on pa se mi približa s korenjakom, ki je takrat še vedno v moji roki. Ta ga popelje na pravo pot in prav kmalu že čutim njegovo debelo glavico pritiskati ob mojo vročo žemljico. Voljna in vsa razmočena se z lahkoto vda in se prepusti njegovemu pritisku. Tako zelo lepo ga je čutiti globoko v sebi, kot sanjati najlepše sanje.

Foto: Žurnal24 erotika strast zgodbica

Njegovi prsti še bolj grobo stisnejo za mojo dojko, med palec in kazalec pa ujame nabreklo bradavičko, ki postane še nekoliko večja in še bolj otrdi. Vzburjena sem kot le kaj in tuhtam, kako bi mi bilo najlepše. Ne spregovoriva niti besede in zakaj tudi bi?

On je presrečen, ker je prišel do tako želene muce, jaz pa do potešitve, ki sem si jo želela že od ranega jutra dalje. Niti enkrat se ne poljubiva. Njegove ustnice občutim le na svojem vratu in rami, da me zmrazi po celem telesu, korenjaka pa mi takrat še globlje zabije v pohotno muco. Ječim, kot bi mi jemal nedolžnost, in se mu nastavljam kot nenasitna potrebnica, pri tem pa med prste lovim rjuho in z zobmi zagrizem v blazino.

Ta nekoliko zaduši moje krike, ki postajajo vse glasnejši, ko vse bolj grobo prihaja nasproti s svojim ogromnim korenjakom. Huh, kako bi si ga želela imeti v ustih, ga sesati in se nastavljati vreli spermi, ki bi brizgala po mojem obrazu. Še vedno pa mu samo nastavljam hrbet in svojo ritko, ki jo hip kasneje zagrabi z rokami in je ne izpusti več iz njih.

Čutim, da me potiska naprej, in se zavalim na trebuh, nato na kolena in dlani, ter v soju lunine svetlobe pokažem, kako zelo lepo telo imam zanj. Pade po meni, sprva z jezikom globoko med ritnici, ki ju razširi s svojimi dolgimi prsti, in nato z vrhom jezika obide pot od češplje do danke, kar me še posebej vzburi. Njegovi prsti so povsod, kmalu pa tudi njegov korenjak, ki hitro spet najde pot v kraljestvo poželenja.

Vpijem, kričim in ječim. Ni me sram, ko doživljam enega najlepših orgazmov v življenju, in si še enkrat priznam, da je moja taktika nepremagljiva in z njo vedno pridem do najboljšega seksa.

Ve, da ga izkoriščam a se ob mojem golem telesu ne more lotiti treznih misli. Razmišljal bo jutri, danes sem zanj na svetu samo jaz in moja nepotešljiva češplja, ki si želi še več in več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.