Nesreča: Hčerkica našega voditelja pristala na urgenci

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ojoj, rojstni dan se ni končal po pričakovanjih …
Oglej si celoten članek

Voditelj Hitradia Antena Uroš Bitenc je hčerin drugi rojstni dan preživel na urgenci. Dvoletna Ula si je med praznovanjem namreč prebila arkado. 

"Pa je bila res 'divja dvojka'. Naše rajanje za Ulin 2. rojstni dan se je končalo na urgenci. Vse tipi topi, na koncu, tik pred tortico in pesmico, pa se je pogumnica zapodila za balonom, pozabila, da sedi na klopci in z glavo udarila direkt v rob mize. Bam. Presekana arkada? K sreči nas je kar na mestu oskrbel medic in Ula je bila tako pogumna in živahna, da je po oskrbi z veseljem poslušala še pesmico za rojstni dan, upihnila svečko in pojedla tortico? Potem pa se je začela zabava za naju z @urusb ... Uhh. Na urgenci je bila tako brutalna gužva, da smo na to, da so nas sploh poklicali, čakala dve uri, potem pa še več kot eno uro na sprejem v operacijsko po šive. Ula je bila cela carica, čakanje je sploh ni motilo, zamotila se je, igrala, pogovarjala ... noro. Kaj se je dogajalo med šivanjem, pa raje sploh ne bi opisovala. Takšen otroček še ne razume, kaj se sploh dogaja in da mu skušajo samo pomagat. Meni in Urošu pa se je trgalo srce. V glavnem, stvar je mimo, bogatejši smo za eno oreng izkušnjo in kar malce sva se zamislila, kaj nas v življenju vse še čaka? Še kdo z razbito glavo," je neprijeten pripetljaj opisala Uroševa žena, igralka in pevka Antea Mramor Bitenc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:26 4. Oktober 2019.

    Želim ji vse dobro ampak kaj nas to briga ?

  • 13:56 4. Oktober 2019.

    Drugič pa napište v naslovu, katerega. To je senzacionalistično poročanje. Sem mislil, da je od Borata:)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.