Netflixova erotična serija razkrila, česar mladim mamicam nihče ne pove

Foto: Netflix
Foto: Netflix
Netflix je v zadnjem času odkril novo staro dobičkonosno tržno nišo.
Oglej si celoten članek

Ker sta se seks in erotika v zadnjih letih umaknila iz filmov, glasbenih spotov in oglasov, je Netflix, najprej s serijo Bridgerton, sedaj pa še bolj erotično nanizanko Sex/Life, poskrbel za obilico eksplicitnih vročih scen.

Sex/Life govori o predmestni gospodinji in mamici, ki sanjari o svojem bivšem fantu, glasbenem producentu, s katerim sta imela nepozabne seksualne odisejade. Bolj kot zaradi scenarija ali igralskega talenta serija postaja ena najbolj popularnih to poletje zaradi vročih scen med glavnima igralcema (Adam Demos in Sarah Shahi), ki pa sta par tudi zasebno.

Hkrati pa razkriva podobe mladih mamic, o kateri se v današnji družbi ne govori. Izolirane v skrbi za dojenčka, še vedno ostajajo tudi ženske s svojimi potrebami. Humorno, a resnično prikažejo situacijo, o kateri nam nihče nič ne pove. Tako na primer glavna protagonistka Billie med spolnim odnosom svojega soproga "pošprica" z materinim mlekom iz prsi. Prizor še zdaleč ni fiktiven, vse doječe mamice dobro vedo, da je še kako resničen. Med orgazmom se namreč sprošča hormon oksitocin, ki se sprošča tudi med dojenjem, zato se lahko zgodi, da se materino mleko med spolnim odnosom razprši. 

To sicer ni prizor, ki je v seriji požel največ pozornosti. Splet je namreč preplavil izsek iz seriji, kjer glavni junak Brad pokaže svoje gromozansko moško bogastvo. Serija je polna seksa v javnosti, golih prizorov in vročih akcij, zato nič čudnega, da je v kar 86 državah med najbolj gledanimi serijami na Netflixu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.