Neukrotljivi kodri: Tako bodo vaši lasje ostali ravni

Foto: Profimedia
Imate skodrane lase, a sanjate o ravnih? To je nasvet lepotnih vlogark.
Oglej si celoten članek

Če bi radi, da vaši lasje po ravnanju ostanejo dalj časa ravni, jih razvajajte s posebno masko. 

Kaj potrebujete?

- 2 jedilni žlici gline
- ½ skodelice skute
- sok polovice limone
- 2 E vitaminski tableti

Vse sestavine v skledi mešajte tako dolgo, da nastane pasta, ki jo nato nanesete po celi dolžini las. Pustite delovati 45 minut, nato pa jo sperite z nežnim šamponom. Če boste masko uporabili vsaj dvakrat na teden, se boste že kmalu lahko veselili ravnih las.

Zakaj deluje?
Skuta bo poskrbela za to, da bodo vaši lasje ostali ravni in se ne bodo tako hitro zavozlali. Glina pomaga poškodovanim lasem, poleg tega pa se lasje po njeni uporabi ne bodo več tako hitro mastili. Limonin sok in vitaminske tablete pa vsebujejo antioksidante, zaradi katerih bo las bolj zdrav.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.