Neuspel poseg: Znana manekenka si je privoščila injekcijo preveč

Foto: Profimedia
Zakaj, Pixie, zakaj?
Oglej si celoten članek

Britansko manekenko in hčerko pevca Boba Geldofa, Pixie Geldof, so pred kratkim na ulici ujeli paparaci. 28-letnica, ki se je Bobu rodila v zakonu s Paulo Yates, si je privoščila lepotni poseg. Kot kaže, si je s polnili napolnila ustnice, ki so sedaj kar malce prevelike za njen nežni obraz.

Pixie je prvo priložnost v svetu mode dala revija Tatler. Sledile so velike oglaševalske kampanje. Mladenko so najele znane blagovne znamke, med drugim  Levi's, Diesel, Henry Holland, Razzle, Agent Provocateur …

Pixie se sicer ukvarja tudi z glasbo. Je pevka skupine Violet. Ljubezensko srečo pa je našla v objemu Georgea Barnetta, bobnarja skupine These New Puritans, s katerim je poročena.

Prej takšna:

Foto: Profimedia pixie geldof

Sedaj takšna:

Foto: Profimedia pixie geldof

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:10 23. April 2019.

    Je pa Mireli zelo podobna.

  • 15:33 20. April 2019.

    Ima takoj dodatno službo, v kakem akvariju, kot riba čistač...

  • 12:57 20. April 2019.

    Izgleda kot mlada račka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.